International Sander de Wijn verzorgt clinic op de velden van EHV

Donderdag 25 oktober verzorgt de Nederlandse hockeyinternational Sander de Wijn, samen met (jeugd) international Derck de Vilder, een clinic bij de Enschedese Hockeyvereniging voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Deze clinic is georganiseerd door de Hockey Xperience, een bedrijf dat allerlei hockey gerelateerde evenementen opzet, en dat onder leiding staat van Bart Olde Boerrigter en Rob Vreeswijk.

Olde Boerrigter: “Geweldig natuurlijk dat we zo’n fantastische speler als Sander bereid hebben gevonden om op EHV deze clinic te verzorgen. Het paste nog net in zijn drukke trainingsschema ter voorbereiding op het WK eind november dit jaar. Vanaf 13.00 uur wordt er in twee blokken van anderhalf uur getraind op de beide watervelden van EHV. Aansluitend kunnen de aanwezige kinderen ook nog tijdens een heuse persconferentie van alles vragen aan Sander.“

De dag wordt afgesloten met een loterij waarbij onder andere een officieel shirt van de international en een jeugdhockeydoel wordt verloot onder de deelnemers. Meer informatie is te vinden op https://www.hockeyxperience.nl/spelers/train-samen-met-wk-ganger-sander-de-wijn/, waar ook een filmpje is te zien, dat speciaal voor deze clinic door Sander is gemaakt.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer