Jesper Grob en Brian Vloon Drents Kampioenschap 2018

Het BMX fietscross seizoen nadert zijn einde. Dit weekend werd de laatste landelijke wedstrijd van dit seizoen gereden in Klazienaveen. Er werd gestreden om de titel Drents Kampioen 2018. 21 Rijders van FCV het Twentse Ros trotseerden de koude start van de dag, die werd bekroond met 11 rijders in de finale. Kees Benneker reed de hele dag verrassend goed in de klasse jongens 13 jaar en behaalde in de finale zeer verdiende 2de plaats. Brian Vloon (jongens 14 jaar) en Jesper Grob (jongens 15 jaar) reden sterk in hun manches en halve finales. In hun finales reden ze beiden als eerste over de streep en mogen zich nu een jaar lang Drents Kampioen noemen.
Volgend weekend is de laatste districtswedstrijd in Ommen, na de wedstrijd wordt bekend wie districtskampioen mag noemen. Op basis van de tussenstand zitten er een aantal Twentse Ross’ers tussen voor het winnen van de competitie.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer