Maura Jansen 3de in eindklassement Top Competitie 2018

Dit weekend werd er gestreden om de eind ranking van de Top Competitie (TC). De TC’s zijn wedstrijden op landelijk hoogte niveau. Dit keer werd er zaterdag en zondag een TC gereden op de BMX baan in Volkel. 12 rijders van FCV het Twentse Ros namen deel aan beide wedstrijddagen. Maura Jansen mocht zaterdag en zondag na goede manches en halve finale de finale rijden bij girls 9-10 jaar.
In de finales kwam ze klem te zitten tussen de andere rijders bij de eerst bocht waardoor een goede klassering lastig werd. Toch een nette 6de en 7de plaats behaald. In de eind ranking mocht Maura op het podium staan en een prijs voor de 3de plek in ontvangst mogen nemen.
Naast de eind ranking zijn deze wedstrijd van belang voor het behalen van punten voor de ranking van NK, EK en WK. Diverse rijders van FCV het Twentse Ros  hebben hiervoor goede zaken gedaan. De komende 2 weken staan verder in teken van afronden van het wedstrijd seizoen.
Foto: Elly Knoop
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer