Onnodig en onverwacht verlies HCR Prinsen

De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hebben zaterdagmiddag een onnodige en onverwachte nederlaag geleden. In Boxtel was promovendus ‘t Ivoor met 5-3 te sterk voor de formatie van manager Dinand Prinsen.

“Dit was slikken. Dit verlies was niet alleen onverwacht maar ook onnodig. We stonden halverwege weliswaar met 3-1 op achterstand door een nederlaag van Jelle Pijl tegen Marc Roofthooft in 34 beurten met 40-33 en een remise van Raymund Swertz (foto) tegen Richard Berkelmans in 43 beurten, maar dan moet het toch mogelijk zijn dat we dat in het tweede deel recht gaan zetten”, aldus een duidelijk teleurgestelde Dinand Prinsen.

Maar het tegendeel bleek waar. “Anno de Kleine (foto onder) deed tegen Jack van Peer wat van hem verwacht mocht worden en won in 31 beurten met 22-40, maar Eddy Leppens kon het helaas voor ons niet afmaken. Hij had tegen Huub Wilkowski nog wel een 23-27 voorsprong maar toen Wilkowski een serie van tien caramboles produceerde was het gebeurd met Eddy en Wilkowski stelde na 22 beurten de eerste overwinning voor zijn team veilig. Jammer dat we al zo vroeg in de competitie averij oplopen”.

Foto’s: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer