Podiumplek voor Mike Bolink tijdens seizoenafsluiter

Afgelopen zondag 28-10-2018 heeft Mike Bolink de laatste wedstrijd van seizoen 2018 gereden en dat was tevens de afsluitende wedstrijd voor Galvin Cup in het Limburgse Meijel. Het circuit “de Vossenberg” lag er uitstekend bij  en voor deze laatste krachtmeting van het seizoen 2018 waren er nog 34 coureurs naar Meijel afgereisd.
Mike wist in de tijdtraining met zijn Reiger geveerde KTM naar een 6e tijd te rijden. Dit betekende nog een redelijke keus voor de startpositie. De eerste manche ging de start niet echt goed maar een goede eerste ronde maakte dat hij op een 7e plaats doorkwam. Vervolgens stootte hij door naar plaats 4 om vervolgens nog even terug te moeten naar plek vijf. Een goede inhaalactie in de laatste ronde leverde alsnog een vierde plaats op.
De tweede manche was de start niet beter maar toch wist hij na één ronde als 9e door te komen. Een goed opgebouwde race bracht een derde plaats aan de finish. Lars van Berkel won beide manches en de wedstrijd vervolgens waren er vier rijders met 97 punten. Mike mocht mede door zijn derde plek in de tweede manche plaats nemen op de derde podiumplek en zodoende een mooie afsluiting van een bewogen jaar.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer