Samenwerking Mirjam Pol en Succes Signs krijgt een andere invulling

Mirjam Pol uit Borne en hoofdsponsor Succes Signs hebben onlangs in gezamenlijk overleg besloten om voor een andere invulling van hun samenwerking te kiezen. Hoe deze samenwerking eruit gaat zien is op dit moment nog niet geheel duidelijk, daar wordt door beide partijen nog aan gewerkt. Het beletteringsbedrijf was voor de afgelopen Dakar Rally hoofdsponsor van de in Hengelo geboren Pol, die, na een aantal jaren van afwezigheid, afgelopen januari weer als deelneemster op de motor aan de start van de rally stond.

Succes Signs besloot vorig jaar Mirjam Pol te ondersteunen en werd hoofdsponsor. Dennis Kuipers, eigenaar van het beletteringsbedrijf, wierp zich onmiddellijk op als hoofdsponsor nadat Mirjam bekend maakte weer aan de zwaarste rally ter wereld deel te gaan nemen. Hierdoor wist de motorrijdster een ‘vliegende start’ te maken in de voorbereidingen van haar Dakar Rally in januari 2018.

Door deze nieuwe ontwikkelingen worden er voor Pol, die een grote ‘gunfactor’ bezit en die in januari 2019 voor de zevende keer aan de start van de zwaarste rally ter wereld staat, nieuwe mogelijkheden en kansen gecreëerd om in gesprek te gaan met nieuwe kandidaten voor het hoofdsponsorschap. Mirjam is nu volop in training en voorbereiding om 6 januari aanstaande topfit aan de start van de 41e editie van de Dakar rally te staan. Nu moeten de bekende puntjes op de i worden gezet. Dit is het moment om één te worden met haar nieuwe rallymotor, welke speciaal volgens de wensen van de ervaren Dakarrijdster wordt afgesteld.

De komende weken is Pol nog regelmatig te zien op grote evenementen, zoals op 28 oktober tijdens de RTL GP Dakar Preproloog in Valkenswaard en tijdens de Red Bull Knock Out strandrace in Scheveningen op 10 november.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer