SV Vasse verliest geflatteerd van Sportlust Vroomshoop

SV Vasse heeft met duidelijke cijfers verloren deze zondagmiddag. In Vroomshoop werd het 4 – 0 voor Sportlust. De eerste helft was er veel strijd van beide teams, Vasse creëerde weinig en Sportlust was ook niet in staat om de verdediging van Vasse te ontregelen. Toch kregen de Vroomshopers plots na 25 minuten de kans om de score te openen, maar de spits van Sportlust schoot de bal hoog over. Na 35 minuten gaf Vasse op een wel op simpele wijze een corner weg. Bij deze corner was Vasse niet scherp en kon de bal bij de tweede paal binnen worden gewerkt door Vroomshoop. Vasse kreeg nog wel enkele mogelijkheden maar de eindpass was, zoals de gehele wedstrijd, niet goed.

Vasse begon vol goede moed aan de tweede helft maar kreeg al vlug in de tweede helft een penalty te verwerken. Ondanks het vlaggen voor buitenspel van grensrechter Max Bolscher liet de scheidsrechter doorspelen en vergreep Kenneth Schuurman zich aan de aanvaller van Vroomshoop. De penalty die volgde werd feilloos binnen geschoten. Na deze goal stroopte Vasse nog meer de mouwen op maar het geluk was deze middag ook niet aan de zijde van Vasse. Een bal van Tom Wiefferink belandde op de paal.

In de tegenstoot wist Sportlust wel te scoren en hiermee leek het verzet van Vasse gebroken. Toch kregen Randy Pegge en Len Veelers nog twee goede kansen, maar de scherpte ontbrak deze middag. Uit een counter van Sportlust werd het nog 4 -0. Uiteindelijk betekende dit een forse, maar geflatteerde nederlaag voor sv Vasse.

Foto intro: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer