Winst voor Team Eurosped; verlies Springendal Set-Up’65

Team Eurosped heeft zaterdagavond in Sliedrecht revanche genomen op de eerder geleden nederlaag om de Super Cup. Verloor de ploeg van Jan Berendsen (foto), toen nog in de opbouwfase, een maand geleden nog met 3-1 van Sliedrecht Sport, dit keer waren de rollen omgedraaid en won de ploeg uit Vroomshoop met dezelfde cijfers. Alleen de eerste set ging na een gelijk opgaande strijd naar de thuisclub met 26-24, maar in de tweede set was de stand door een 22-25 setwinst weer gelijk. Team Eurosped was in de volgende twee sets duidelijk de bovenliggende partij en met 20-25 en 16-25 gingen de punten mee terug naar Vroomshoop.

Voor eigen publiek verloor Springendal Set-Up’65  van coach Lesley de Jonge (foto) met 1-3 van het bezoekende FAST Flamingo’s Activia. De ploeg uit Zuid-Limburge had na twee sets al een 0-2 voorsprong (20-25 en 23-25) alvorens de thuisclub iets terug kon doen. Overtuigend won het de derde set met 25-8 maar kon deze lijn in de vierde set niet doortrekken. Met 19-25 ging niet alleen de setwinst maar ook de overwinning naar de gasten.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer