DTC’07 wint derby van Manderveen

Zondagmiddag werd de derby tussen DTC ’07 – v.v. Manderveen gespeeld. Manderveen kreeg de opdracht mee van de trainer om direct veel druk te zetten op de tegenstander, en voerde dit ook goed uit. Dit resulteerde in een aantal goede kansen in de eerste 15 minuten. Helaas was het toch DTC dat scoorde uit een goed benutte vrije trap. Kort daarna scoorde DTC nogmaals uit een goed uitgespeelde aanval. Ondanks de 2-0 achterstand bleef Manderveen goed druk zetten op de tegenstander wat alleen niet meer resulteerde in goede kansen.

In de 2e helft ging het wederom gelijk op met kansen aan beide kanten. Na een slecht genomen vrije trap van Manderveen, wist DTC de bal te veroveren en te scoren uit de counter die hier op volgde. Hierna kreeg Manderveen nog enkele goede mogelijkheden om te scoren maar het geluk was hier niet aan onze zijde. De eindstand was 3-0 maar er had meer ingezeten voor Manderveen in deze wedstrijd waarin het veel strijd leverde en zeker niet minder was dan de tegenstander.