Fleringen niet langs Vosta

Voor Fleringen stond zondag de thuiswedstrijd tegen Vosta op het programma. Blessures aan Fleringer kant nog altijd voor Steven Schepers en Dries Koopman. In de eerste helft waren er enkele kansen voor Fleringen die helaas geen doelpunt opleverden. Sjoerd Booijink gaf de bal op maat voor na een goede actie aan de linkerkant waarna Tim Stopel verzuimde het goede passje in de hoek te leggen vanaf randje zestien. Martijn Poppink kwam schuin voor de keeper tot een schot dat rakelings voorlangs ging. Het spel in balbezit was vandaag zeker niet goed en erg onrustig aan Fleringer kant, maar toch werden er voldoende kansen gecreëerd om de driepunter binnen te slepen. Vosta was in de eerste helft geen moment gevaarlijk voor het doel van Fleringen.

Met veel inzet en karakter begon Fleringen aan de tweede helft. Langzaam werd Vosta teruggedrongen en Jitse Nijland zorgde samen met Tieme Koopman voor enkele gevaarlijke momenten voor het doel van Vosta. Helaas konden deze eindpasses niet worden afgewerkt door de voorhoedespelers. Sjoerd Booijink kwam met enkele gevaarlijke acties zijn man voorbij en schoot meerdere malen op doel maar ook deze pogingen leidden niet tot een doelpunt. Martijn Poppink had de 1-0 op de schoen maar zag zijn schot uiteenspatten op de buitenkant van de paal.

Vosta kwam er toch enkele keren gevaarlijk uit doordat Fleringen meer risico nam en dat leidde zowaar tot een bal op de lat uit een vrije trap.  Fleringen schoof een verdediger door naar de voorhoede en in het laatste kwartier van de wedstrijd was het alles of niets zoals men vaak zegt. Het was in dit geval geen van beiden. Een puntendeling waar Fleringen niet tevreden over kan zijn. Volgende week gaat Fleringen op bij ‘t Centrum dat gelijk speelde tegen koploper DTC.