HV Stevo dames verliest en moet eerste plaats afstaan

Zaterdag stond voor de dames van HV Stevo de thuiswedstrijd tegen Navique/SVBO uit Emmen op het programma. Navique/SBVO stond samen met HV Stevo op een gedeelde eerste plaats. Scherp begonnen de dames van Stevo aan de wedstrijd. Hoewel de dekking sterk stond, liep het in de aanval allemaal iets minder. Ze misten teveel kansen, dit in tegenstelling tot SVBO waardoor de rust inging met een 14-17 stand.

Na de rust wisten de dames van Stevo de draad goed op te pakken. Ze kwamen terug tot op één doelpunt achter. Maar ondanks dat kregen ze geen grip op de wedstrijd. In de slotfase speelden ze alles of niets, maar dat was helaas niet voldoende. Ze verloren de wedstrijd met 25-28 en moesten de gedeelde eerste plek afstaan. Zaterdag 1 december h.v. Stevo uit tegen Hacol’90. Aanvang: 19:45 uur in sporthal Vondersweijde te Oldenzaal.

Foto’s: Clemens Brughuis