Dames en Heren Het Ravijn verliezen in Utrecht

De dames en herenteams van Het Ravijn waren zaterdag in Utrecht niet opgewassen tegen de teams van UZSC. Ook de reserveteams dames 2 en heren 2 verloren hun wedstrijden. Het dames 1 team van Het Ravijn verloor zaterdag met 10-8 van de Utrechters. Ondanks het nipte verlies, was het een gelijkwaardige wedstrijd, waar het jonge team veel leermomenten heeft uitgehaald.

Zaterdag 17 november wacht de eerste kwartfinale wedstrijd in de strijd om de KNZB beker tegen het Leidse ZVL 1886. De dames reizen eerst naar Leiden, waar om 18:45 uur in zwembad De Zijl de wedstrijd gepland staat. De thuiswedstrijd in die kwartfinale beker staat gepland op zaterdag 1 december om 19:30 uur in zwembad Het Ravijn. De dames van Het Ravijn spelen zaterdag 24 november opnieuw tegen ZVL, maar dan voor de competitie. Deze wedstrijd wordt ook in Leiden gespeeld maar dan om 18:30 uur. De komende drie weken is ZVL dus de tegenstander voor de Ravijndames.

De waterpoloheren speelden zaterdagavond tegen regerend landskampioen UZSC en verloren die wedstrijd met 9-4. Geen schande vond aanvoerder Lars Gottemaker na afloop. “Aanvallend kwamen we te kort en konden we niet door de verdediging heen komen. Wel jammer dat we ze niet meer onder druk hebben kunnen zetten”.

Komend weekend staat bij de heren niets op het programma en hebben ze een vrij weekend. Dit komt omdat de kwartfinales van de KNZB beker dan op de agenda staan. De Nijverdalse heren zijn hiervoor uitgeschakeld. Ze komen zaterdag 24 november weer in actie met een uitwedstrijd tegen AZC in Alphen.

Statistieken:

Dames 1: UZSC-Het Ravijn: 10-8

Periodestanden: 4-3, 1-2, 3-2 en 2-1. Doelpunten Het Ravijn:  Yasemin Smit 1x (foto),  Lot Stertefeld 2x , Noa de Vries 1x, Lieke Klaassen 2x, Lisanne Zonder 1x, Sophie Veldhuis 1x.

Statistieken:

Heren 1: UZSC-Het Ravijn: 9-4.

Periodestanden: 2-1, 3-0, 2-1, 2-2. Doelpunten: Lars Gottemaker 2x, Sander Veltkamp 1x (foto), Yoran Loos 1x.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer