Diny Gottemaker en Ans Wermink benoemd tot lid van verdienste v.v. Hellendoorn

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering zijn Diny Gottemaker en Ans Wermink benoemd tot “lid van verdienste van v.v. Hellendoorn”. Dit als blijk van waardering voor hun jarenlange belangeloze inzet als vrijwilliger voor de vereniging. De voordracht van Diny en Ans werd door de algemeen ledenvergadering bekrachtigd .

Diny Gottemaker

Diny is al meer dan 30 jaar een enorm betrokken en actieve vrijwilliger binnen de vereniging. Ze draait al tientallen jaren bardiensten en is gastvrouw en omroepster bij de thuiswedstrijden van v.v. Hellendoorn 1. Daarnaast heeft Diny jarenlang onderdeel uitgemaakt van het jeugdbestuur en maakt ze deel uit van de sponsorcommissie en kledingcommissie. De meesten leden zullen Diny kennen van de “kleding van v.v. Hellendoorn”. Ze heeft al vanaf 2006 (de allereerste kledinglijn van v.v. Hellendoorn) voor alle teams de kleding tot in de puntjes geregeld. Ze is hier week in week uit druk mee. Dat doet ze niet helemaal alleen, maar ze is hierin wel de absolute kartrekker. Daarnaast is Diny altijd bereid om ondersteuning te bieden bij andere activiteiten binnen de vereniging. Op basis van bovengenoemde diensten is Diny voorgedragen en benoemd tot lid van verdienste van v.v. Hellendoorn.

Ans Wermink

Ans is maar liefst 45 jaar, op vele vlakken, actief binnen de vereniging (voorheen bij Vesos). Ze is 30 jaar actief geweest als ondersteunende kracht binnen de Activiteiten Commissie van v.v. Hellendoorn. Een onderdeel van de activiteiten is het verzorgen van de entree bij thuiswedstrijden van het eerste elftal. Ze verzorgt tweewekelijks de loten en prijzen en zorgt voor de administratieve afhandeling van de inkomsten. Ze heeft daarin een actieve bijdrage geleverd in met name het jaarlijkse Rad van Avontuur en de compostactie. Ook verzorgde Ans jaarlijks het buffet voor de medewerker avond. Als laatste en zeker niet onbelangrijk was Ans ook jarenlang haar man Herman Wermink tot steun bij zijn drukke bezigheden voor de v.v. Hellendoorn.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer