Gianni Romme gastspreker tijdens sponsoravond Jolly Jumpers

Zaterdag 24 november zal de jaarlijkse sponsoravond plaatsvinden van basketbalvereniging Jolly Jumpers. Jolly Jumpers heeft niemand minder dan Gianni Romme, meervoudig Olympisch en Wereldkampioen schaatsen, bereid gevonden om die avond gastspreker te zijn.

Gianni Romme schaatste eind jaren ’90 en begin ’00 fenomenaal hard op de 5 en 10 km. Hij combineerde zijn aanleg met gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Die combinatie maakte hem lang onverslaanbaar. Met ingang van 1 mei 2018 is Romme gestart als manager van IJsbaan Twente in Enschede. In zijn presentatie aan de sponsors van Jolly Jumpers zal Gianni uitleg en toelichting geven over het bereiken van de top.

Een verhaal dat de basketbalclub bekend in de oren zal klinken. Ze hebben dit seizoen immers, als relatief kleine vereniging, de stap gemaakt naar het hoogste basketbalniveau in Nederland, de eredivisie. Daarnaast spelen twee jeugdteams ook op eredivisieniveau. Een stap die de club niet had kunnen zetten zonder de inzet van spelers, trainers, vrijwilligers èn natuurlijk sponsors.

Een verhaal waarin ondernemers zich ook zullen herkennen. Romme’s visie is dat je met talent alleen de top niet kunt halen. De juiste instelling en talent, gecombineerd met goede begeleiding zijn essentieel om de top te behalen. Zowel in de sport als in het bedrijfsleven.

Meet and Greet

Het eerste gedeelte van de sponsoravond is op uitnodiging. Het tweede gedeelte zal plaatsvinden tijdens een thuiswedstrijd van het eerste damesteam tegen regerend landskampioen Grasshoppers uit Katwijk en is vrij toegankelijk. Gianni Rommi zal dan aanwezig zijn voor een meet and greet, waarbij er gelegenheid is voor belangstellenden om kennis te maken met Gianni en met basketbalvereniging Jolly Jumpers. Aanvang 20.30 uur in Sportcentrum De Vlaskoel.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer