Goede overwinning Losser op De Walvisch

De waterpolodames van Losser hebben afgelopen zaterdagavond in Groningen eenvoudig gewonnen van De Walvisch. Na een uitmuntende eerste periode werd het uiteindelijk 3-12 voor Losser.

In die eerste periode werden de Groningse studenten overklast door Losser. Het was eigenlijk een wonder dat het slechts 0-4 was, een dubbele score was op dat moment ook mogelijk geweest. Losser gaf in de 2e periode minder gas, wat De Walvisch goed deed en weer een beetje terugkwam in de wedstrijd en op 2-4 kwam. Losser zag op dat moment in dat de eerdere lijn weer moest worden opgepakt en nog voor halverwege de wedstrijd het verschil weer op 3 bracht. In de 3e periode pakte de Losserse dames die opgaande lijn verder op en liep uit naar een 3-9 voorsprong. De Walvisch kon hier helemaal niets meer tegenover zetten. De laatste periode was meer een formaliteit dan een wedstrijd. Uiteindelijk werd het 3-12 voor Losser.

Met maar liefst 5 overwinningen op een rij staat Losser nu alleen op een 3e plaats. Volgende week is op zaterdag 10 november in het eigen Brilmansdennen Neptunia uit Sneek de tegenstander. Deze wedstrijd begint om 16:30 uur.

Periode standen: 0-4, 2-1, 1-4, 0-3. Doelpunten Losser: Monique Velthuis 3, Theresia Korfage 2, Manon Korfage 2, Susan Nijhuis 2, Cindy Marsman, Lindy Velthuis en Jetske Gielians.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer