HCR Prinsen verliest geflatteerd van ‘t Hartje Van Wanrooy

Het Haarlose HCR Prinsen heeft zondag een geflatteerde 6-2 nederlaag geleden bij ‘t Hartje Van Wanrooy in Oosterhout. Halverwege was de wedstrijd nog in evenwicht door overwinningen van Jelle Pijl (foto) op Frank Martens, 32-40 in 26 beurten, en door het verlies van Raymund Swertz tegen captain Ad Broeders met 40-21 in 35 beurten. “Broeders had beslist niet over geluk te klagen. Hij maakte weliswaar een knappe serie van tien caramboles maar had daar wel een “zwijntje” voor nodig”, aldus een teleurgestelde captain Dinand Prinsen.

“In het tweede deel zag het er een lange tijd naar uit dat we minimaal een punt zouden meenemen door het goede spel van Anno de Kleine tegen Davey van Havere. Maar bij de stand 30-30 brak er iets bij de Helmonder en kreeg hij geen vat meer op het spel en trok met 32-40 na 33 beurten aan het kortste eind. Eddy Leppens had vandaag beslist zijn dag niet en liep tegen Harrie van de Ven vanaf het begin achter de feiten aan en verloor terecht met 40-34 in 33 beurten. Jammer, een punt had er misschien ingezeten en was ook niet onverdiend geweest”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer