Heino en TVC’28 delen de punten: 0-0

Voor TVC’28 stond zondagmiddag het uitduel tegen Heino op het programma. Tijdens de warming-up viel Maarten oude Avenhuis geblesseerd uit waardoor Olivier Gillis in de basis begon. De beginfase van het duel kenmerkte zich door veel balverlies aan beide kanten. Zowel TVC’28 als Heino hadden moeite om langdurig in balbezit te blijven. Hierdoor speelde het eerste half uur van het duel zich veel rond de middellijn af.

TVC’28 werd daarna gevaarlijk door aantal aanvallen over de rechterflank via Olivier Gillis. Helaas leidde dit nog echter niet tot grote scoringsmogelijkheden. Naar mate het duel vorderde bleven grote scoringskansen uit. Grootste kans was van Tom Koelman die zijn kopbal rakelings naast zag gaan. Ruststand 0-0.

De tweede helft was een copy van de eerste helft. Via direct spel probeerde TVC’28 desondanks nog tot gevaarlijke momenten te komen, maar die bleven uit. Vanuit een standaardsituatie werd TVC’28 nog gevaarlijk met een schot van Kelvin Stopel. In de slotfase van het duel probeerden zowel TVC’28 als VV Heino nog tot een slotoffensief te komen. Waar TVC’28 via een schot van Mauro Plegt nog dicht bij de 0-1 was, kwam het even later goed weg nadat uit een corner de bal op de lat uiteen spatte.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer