Heracles Almelo verliest van hekkensluiter NAC

Heracles Almelo heeft zaterdagavond een gevoelige nederlaag geleden. In Breda werd het tegen toen nog hekkensluiter NAC na een 1-0 stand bij rust 2-1 voor de thuisclub die daarmee de rode lantaarn weer heeft overgedragen aan FC Groningen dat vrijdagavond Excelsior met 2-4 de baas was.

Na een aftastend begin kwam na ruim twintig minuten spelen de thuisclub op een 1-0 voorsprong na een mooie rush van Ilic. In het vervolg van de eerste helft ontsnapten Osman en Kali aan een rode kaart en schoot Peterson uit een moeilijke hoek bijna raak en gelijk.

Na een uur spelen kwam Heracles Almelo verdiend naast NAC door een mooi doelpunt van Brandley Kuwas in de verste hoek. Toch trok NAC kort voor tijd aan het langste eind door Te Vrede die de bal uit de draai binnen schoot.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer