Heren HC Twente veel te sterk voor Salland: 1-15

Zondag stonden de hockey heren van HC Twente tegenover Salland Heren 1 in Raalte. Ze hadden er zin in, het was lekker weer en Salland stond onderaan de lijst dus dat moest goed komen. Vooral dat laatste werd bij de verdediging van de heren iets onderschat, want in de eerste 15 minuten kregen ze een doelpunt tegen en dat was iets wat ze sowieso hadden willen voorkomen. De verdediging zette zich er snel overheen en kon in de rest van de wedstrijd alle ballen opvangen en verleggen, waarna de aanvaller ze er inlegden. De scheidsrechters van Salland hadden hun handen vol aan deze wedstrijd omdat de Sallandse heren naast de stick, ook graag armen, benen, mond en hele lijf gebruikten om toch tot scoren te komen.

In de rust hadden de heren van Twente een goed praatje met elkaar. “We moeten ons eigen spel gaan spelen” zei de coach. De 2e helft begon, we kwamen onze afspraken na en het scoren ging weer erg makkelijk bij de spitsen. Invaller G. Haken maakt de mooiste goal van de wedstrijd, hij knalde de bal snoeihard rechts in kruising. Voor de rest ondervond Twente weinig tegenstand meer, ze verlieten na al het geweld van de tegenstander gelukkig redelijk ongeschonden het veld met 1-15 winst. Doelpuntenmakers: Wouter Smulders (5x), Tom van den Nieuwboer (3x), Gijs Haken (2x), Robbert van Dorth (2x), Jurjen Matthijssen, Maarten Adolfsen, Olivier Bronk.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer