HHC wint van IJsselmeervogels en verlengt contract met Rob Van der Leij

HHC Hardenberg heeft zaterdagmiddag op eigen veld een overtuigende overwinning behaald op het bezoekende IJsselmeervogels. In de elfde minuut was het al raak door een doelpunt van Rick Hemmink. Met deze stand werd ook de kleedkamers opgezocht.

In de tweede helft startte IJsselmeervogels uitstekend, maar tot echte kansen kwam men toch niet. Tien minuten voor tijd werd de wedstrijd beslist toen Rob van der Ley een strafschop benutte. In blessure tijd bepaalde Ravelino Junte (foto) de eindstand op 3-0.

Foto’s sportfoto-oost

HHC Hardenberg en Rob van der Leij hebben hun onderlinge overeenkomst met twee jaar verlengd. De aanvaller blijft tot medio 2021 bij de Hardenbergse club voetballen.

Foto: HHC Hardenberg/Tim van den Berg.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer