Internationale Adidas voetbalsterren

Bedolven onder bewondering betreden de grootste voetballers de velden. Aan de voeten de nieuwste Adidas voetbalschoenen. Lionel Messi, Paul Pogba, Gabriel Jesus en Paulo Dybala zijn de gezichten van Adidas voetbal. Die sterren spelen zonder aarzeling.

Messi’s status is grenzeloos. Een waardering voor zijn waarde voor Adidas spreekt uit schoenen die speciaal voor hem zijn gemaakt: Adidas Nemeziz Messi 18.1 Firm Ground. Schoenen die zijn behuisd met een buitengewone constructie. Genaamd het Agility Bandage System. Adidas vond inspiratie in de medische wereld, sporttape het product dat als voorbeeld dient voor het bovenwerk. Het geeft de watervlugge Argentijn stabiliteit en meer mogelijkheden voor wendbaarheid. FC Barcelona is zijn huis.

En Argentinië zijn land. De jarenlange relatie tussen de superster en het Duitse merk leverde al miljarden likes, shares, retweets en shares op. Op platformen die alle continenten dienen. Messi is de dribbel, de versnelling, het pure talent en de doelpunten. Zijn nieuwste schoenen kennen een responsieve touch met behulp van Agility Weave in de voorvoet. Messi kan niet meer los worden gezien van Adidas. Een band die standhoudt zolang hij leeft.

Als een veldheer beweegt Paul Pogba zich over het veld. Borst vooruit en ogenschijnlijk onaantastbaar. Pogba is de ‘Dab’ onder de voetballers. Guinea, Frankrijk, Engeland en de wereldtitel in Rusland. Dit seizoen speelt hij op nieuwe Adidas voetbalschoenen. Het model met een verhaal. Adidas Predator kende zijn hoogtijdagen aan het einde van de vorige eeuw en na lange tijd is de uitgave terug.

Die herziene vorm staat garant voor succes. Op Engelse velden, op wereldwijde social media en in zijn spel. Meer dan dertig miljoen volgens turen op Instagram naar zijn berichten. Datzelfde aantal ziet zijn band met Adidas. Adidas Predators zijn voorzien van het Controlskin bovenwerk, een technologie die de pasvorm en de balcontrole tegelijk optimaliseert. De voeten en enkels van de sterke Fransman worden ondersteund door de Sockfit boord van de schoen. Pogba schiet, stoomt, dreigt en scoort.

Voetbalfans in Zuid-Amerika volgen de verrichtingen van Gabriel Jesus op de voet. Niet terloops maar als manier van leven. Zijn pijlsnelle carrière bevindt zich nu bij halte Manchester City. Zijn bereik op zijn continent is gigantisch.

Hij is de volgende held van de Goddelijke Kanaries. Op voetbalschoenen van Adidas, de nieuwste Adidas X, beweegt hij lichtvoetig. Een veterloze schoen voor een directer contact tussen de voet en de bal. Speedmesh-materiaal op het bovenwerk voor het gevoel aan de bal. Een schoen voor explosieve snelheid, dat vooral.

Er is meer goed nieuws voor de fans van Adidas voetbal. De Copa is ook terug. Met Paulo Dybala als een van de meest toonaangevende dragers. De kenmerken van die schoen? Een moderne tong geeft een compressie-pasvorm en meer stabiliteit. Het bovenwerk van kangoeroeleder levert een optimale touch en comfort op.

Op trainingen, tijdens wedstrijden, op straat in Turijn en in de straten van Buenos Aires legt men de driestreep vast met de grijns van de Argentijnse spits. De Adidas schoenen injecteren zijn wendbaarheid. Juichen met de welbekende handgebaar, Adidas als motor voor zijn spel. Adidas versterkt zo haar grote status in voetbal met deze line up aan fantastische spelers met een enorm bereik en kwaliteiten.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer