Job Lamberink verlengt contract bij Sportlust Vroomshoop

Sportlust Vroomshoop heeft deze week het contract met hoofdtrainer Job Lamberink met één jaar verlengd. Hierdoor staat de Vroomshoopse trainer ook voor de selectie in het seizoen seizoen 2019/20. Beide partijen zijn zeer tevreden met huidige samenwerking en het onderlinge vertrouwen is groot, waardoor Sportlust en de jonge hoofdtrainer er snel uit waren voor het volgende seizoen. De selectie is woensdagavond voor de training door Lamberink zelf geïnformeerd.

Momenteel is Job Lamberink (27 jaar) bezig aan zijn eerste seizoen bij Sportlust Vroomshoop en zijn eerste klus als eindverantwoordelijke bij een 1e elftal. Sportlust bezet op dit moment de 2e plaats in de 4e klasse A. Zondag komt nummer 4 sv Delden op bezoek bij Sportlust.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer