Johan Kok erelid De Zweef; Stefan Scholten lid van verdienste

Tijdens de Algemene Ledenvergadering gisteravond (maandag 19 november) in het clubgebouw is Johan Kok (84) benoemd tot erelid van Rksv De Zweef. Maar liefst meer dan 60 jaar was hij als vrijwilliger binnen deze club actief. Functies die Johan bekleedde: leider eerste elftal, bestuurslid en voorzitter van supportersvereniging De Vriendenkring, beheerder van het clubgebouw, waaronder kantinebeheer en schoonmaak. Met ingang van het afgelopen jaar was hij met deze laatste functies gestopt. Het erelidmaatschap is de dank voor al die jaren inzet. Voorzitter Erik Heuver sprak de hoop uit dat Johan een voorbeeld voor velen is en speldde hem de bijbehorende gouden speld op.

Dezelfde vergadering benoemde Stefan Scholten (33) tot lid van verdiensten. De totaal verraste Stefan kreeg te horen dat die onderscheiding hem werd toegekend voor het opzetten, uitbouwen en begeleiden van -eerst- de F-league en nu Zweef-mini’s. Stefan deed dat meer dan tien jaar en maakte van de zaterdagse gebeurtenis voor de allerkleinsten een ware happening. Daarnaast zit hij al lange tijd in het jeugdbestuur, waarvan hij nu voorzitter is. Vanuit die functie zit hij ook in het hoofdbestuur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer