Judoteam behaalt brons

Op het teamtoernooi in Leusden is het -12 team van Judovereniging THAG er in geslaagd de bronzen medaille te veroveren. De judoka’s Thijmen Tijink (-34), Max Wegdam (-38), Rens Loohuis (-38), Douwe Lesscher (-42) en Guus Reinders (+46) lieten ook weer op dit toernooi zien over veel doorzettingsvermogen en fanatisme te beschikken. In de poule werd er gewonnen van Schiedam (4-1), maar verloren ze van Bijsterbosch/Haagsma (2-3). In de kruisfinale werd er gewonnen van Theo Meijer Sport (3-2) en verliezen zij van de latere kampioen Budo Sport Arnhem (2-3). Daarna volgt de bronzen medaille wedstrijd tegen de combinatie SJO/JPT die gewonnen werd (3-2).

Het -10 team kwam tegen Budo Sport Arnhem (1-4), Erik Verlaan (2-3) en Kenamju (2-3) in actie. De jongens Beau Broenink (-27), Thorben Mutter (-30), Milan Aalderink (-34), Tamas Hangyi (-38) en Thomas de Leeuw (+38) zaten er heel dicht bij en vooral tegen Kenamju uit Haarlem en Erik Verlaan uit Utrecht werd er nipt verloren.

Coach Joep Ritzen was na afloop erg tevreden over de vorderingen van beide teams: “Er zit progressie in en het vele trainen werpt zijn vruchten af. Ook is het mooi om te zien hoeveel plezier en pret de jongens met elkaar hebben!”

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer