Mariënberg wil opgaande lijn tegen ASV’57 doortrekken

Komende zaterdag speelt Mariënberg thuis tegen ASV’57. Mariënberg won afgelopen seizoen twee keer van ASV’57. Op 14 april enigszins met wat geluk (3-2 winst) en zaterdag 27 januari jl. waren we, ondanks een heel elftal in de lappenmand, nog met 0-2 te sterk in een koud Aadorp. Nu zwakke broeders als RKSV, Drienerlo en Achilles naar de kelder van de 4e klasse zijn gebonjourd vulden vele voetbalkenners ondermeer ASV’57 op het formuliertje in als eventuele kandidaat voor de onderste regionen. Niets blijkt voorlopig minder waar. Want ASV’57 baarde de laatste twee weken opzien door gewoon te winnen van OZC Ommen en vorige week van Bergentheim.

Vorige week werd er door Mariënberg een dik verdiende zege behaald in Nijverdal tegen DES. Hartverwarmend was de inzet van onze 11 bikkels binnen de lijnen, de zege was oh zo welkom. De hunkering was voelbaar. Maar zaterdag beginnen ze weer op nul. De wedstrijd begint om 14:30 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer