Meiden FC Berghuizen krijgen training van FC Twente vrouwen;

Komende woensdag is het zover. Maar liefst 60 speelsters van FC Berghuizen zullen vanaf 15.30 uur in circuitvorm getraind worden door FC Twente Vrouwen. Meiden van de club aan de Schapendijk konden zich hiervoor inschrijven. Fanatieke en enthousiaste meiden van de O9 tot en met O15 waren er snel bij waardoor het aantal van 60 binnen twee dagen bereikt werd. Alle deelneemsters krijgen na afloop een oorkonde en een vrijkaartje voor een wedstrijd van FC Twente vrouwen. Natuurlijk wordt er tijd gemaakt om samen met de speelsters op de foto te gaan. Het sportpark is vrij toegankelijk voor mensen die willen kijken of voor meiden die een handtekening willen scoren.

FC Berghuizen is de maand november de club van de maand voor FC Twente en dat betekent dat FC Berghuizen Vrouwen-en meidenvoetbal extra aandacht krijgt. De clinic maar ook het hand in hand lopen met FC Twente vrouwen op 27 november zijn daar onderdeel van! FC Berghuizen denkt samen met enkele verenigingen en natuurlijk FC Twente zelf volop mee met de ontwikkeling van het vrouwen en meidenvoetbal in deze regio.

Foto Renate Jansen: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer