Niet opnieuw een stunt van Webton

Nadat de mannen van Webton vorige week Rijswijk, de koploper van de Topdivisie met 3-0 alle hoeken van sporthal Veldwijk lieten zien kwam het team gisteren niet opnieuw aan stunten toe tegen Reflex uit Kampen. Het spel was te wisselvallig en ondanks dat de eerste set nog met 25-22 werd gewonnen sloop de onzekerheid in het team. De bezoekers wonnen de volgende drie sets door een ontketende Willem Maarten Heins aan de kant van Reflex overtuigend met 21,16 en nogmaals 21 en behaalden daarmee een 3-1 overwinning.

Webton blijft in de top 5 waar alles dicht bij elkaar zit, maar zal toch de komende tijd vaster en stabieler moeten worden. Gisteravond wisselde trainer Jordan Weggelaar (foto) nog wel de nodige keren een aantal spelers, maar daar werden de spelpatronen niet duidelijk beter van. De competitie is nog niet op de helft en zo blijkt maar weer, in de Topdivisie kan iedere ploeg van iedere ploeg winnen en daardoor blijft de spanning er tot het eind in.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer