Succesvolle vijfde editie van de vriendinnentraining bij FC Berghuizen

Onder het motto: “Laat je vriendin kennis maken met jouw sport”, trainden maar liefst 30 meiden mee bij de bestane groepen. Vooral bij de O13 groep was het aantal meegenomen vriendinnen groot. De vriendinnentrainingen bij FC Berghuizen worden goed bezocht en is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de voetbalsport. Sommige meiden trappen voor het eerst tegen een bal aan en anderen hebben al wel eens vaker meegedaan. Dit maakt allemaal niet uit, iedereen is welkom.
Heerlijk in de buitenlucht samen op het veld dribbelen, passen, acties maken, verdedigen, scoren en uiteraard veel plezier hebben. Vooral dat laatste was goed te zien en te horen op de trainingsvelden van FC  Berghuizen.  Heb je nu deze vriendinnentraining gemist dan is dat helemaal niet erg want je kunt buiten de speciale vriendinnentrainingen om altijd enkele keren meetrainen om te kijken of voetbal een sport is die bij jou past.   Voor meer info over het meidenvoetbal bij FC Berghuizen kun je contact opnemen met I. Loohuis per telefoon: 06-41607940 of per mail: meisjesvoetbal-fcberghuizen@hotmail.nl.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer