Tornado pakt koppositie na een 0-4 zege op DVO

Wetende dat Set-Up’65 punten had laten liggen, ging Tornado vol goede moed naar Hengelo Gelderland om het op te nemen tegen DVO. Tornado kwam goed uit de startblokken met een goede servicedruk van Jorieke Meijer. Dit resulteerde al snel in een voorsprong van 0-7. De gehele set heeft Tornado deze druk vastgehouden met goed volleybal. Deze set haalde Tornado binnen met 9-25.

De tweede set kwam DVO beter in het spel. Tornado gaf minder servedruk en kon moeilijk aanvallend de punten maken. Toch door werk volleybal trok Tornado deze set naar zich toe. Dit resulteerde in een stand van 20-25. De derde set was een kopie van de tweede set met hard werk volleybal. Tornado won ook deze set met 20-25. De koppositie was een feit.

Alle koppen dezelfde kant op om de 5 punten mee te nemen naar Geesteren. De vierde set bestond uit veel lange rally’s waarbij de punten gelijk werden verdeeld. Bij een stand van 20-24 waren de 5 punten bijna binnen. DVO kwam nog goed terug maar Ellen Meijer scoorde de laatste bal. 23-25 en gingen de vijf punten mee naar Geesteren. 24 november om 16:00 speelt Tornado tegen Set-Up’65 uit Ootmarsum.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer