vv Twenthe te sterk voor Achilles E. in Tukker Cup

VV Twenthe heeft afgelopen dinsdagavond de eerste wedstrijd in de Tukker Cup gewonnen. Op eigen veld werd Achilles Enschede met 4-1 verslagen. Twenthe kreeg in de beginfase van de wedstrijd veel kansen voor de openingstreffer. Gescoord werd er niet. Na een halfuur was het Stijn Jeurlink die voor Twenthe met een fraai schoot de 1-0 maakte. Vlak voor rust werd het 2-0 door een goal van Lucas Hulsman. Hij wist de keeper te verrassen door uit de draai het schot te lossen.
Kort voor rust deed Achilles Enschede wat terug door de 2-1 te maken na een fout in de achterhoede van Twenthe. Dat de Tricolores ook de tweede helft heer en meester was, bleek halverwege de tweede helft. Na een goed opgezette en snelle aanval was het Simon Hevink die met de 3-1 kwam. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist jeugdspeler Luuk Freriksen de 4-1 binnen te schieten.
 
Foto’s: Bas Zweers.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer