Webton blijft thuis ongeslagen

In de Topdivisie bij de mannen speelde Webton zaterdagmiddag tegen Donitas uit Groningen. Vorige week trokken de Groningers aan het langste eind in de achtste finale van de beker en Webton was daarom gebrand op revanche. Dat leek na de eerste set eenvoudig te gaan lukken ( 25-22), maar in set 2 kwam Donitas sterk spelend terug en won deze set dan ook overtuigend met 19-25.

Donitas had de smaak te pakken en won ook de 3e set en wel met 16-25. Alarmfase 1 bij Webton, dat na een aantal goede wissels van trainer Jordan Weggelaar terug in de wedstrijd kwam door de 4e set met 25-21 uit het vuur te slepen. De allesbeslissende 5e set ging na een spannend verloop uiteindelijk met 15-10 naar Webton, dat door deze overwinning in de achtervolging blijft op koploper Inter/Rijswijk, die op zondag 18 november naar Hengelo komt. Dan zal moeten blijken wie de sterkste is in de Topdivisie.
Newsoutside Sportverlichting PBSoccer