Winst meiden Peatminers; verlies heren

De Stamper was afgelopen weekend de thuishaven voor wat leuke basketbalwedstrijden. Hier zat behoorlijk spektakel bij. Hieronder twee van de wedstrijden

Peatminers VU18-1 – EBBC VU18-1

Afgelopen zaterdagmiddag moesten de meiden u18 van Peatminers thuis tegen Den Bosch. De wedstrijd begon gelijk al erg fel maar de meiden van Peatminers lieten zich niet kennen en kwamen daardoor op een voorsprong van 45-31. In het 3e kwart lieten we de tegenstanders terugkomen en werd de stand 63-55. Het 4e kwart was erg spannend maar onlangs dat hebben de meiden tot op de laatste seconde alles gegeven en zo wonnen ze de wedstrijd met 74-71.

Peatminers Heren – B.V. Isala Heren 45-61

Heren 1 trad zaterdagmiddag aan tegen Isala, de nummer 2 uit de competitie. Het beloofde vooraf een lastige pot te worden, maar het eerste kwart bleken de teams gewaagd aan elkaar te zijn. Het tweede kwart kwam Isala los en wist een voorsprong op te bouwen. Isala maakte gebruik van een strakke aanval en een goede omschakeling. Peatminers herpakte zich na de rust en wist zich nog aardig terug te knokken in de wedstrijd. Het laatste kwart wist Isala het verschil te maken en de winst te pakken. Eindstand: 45-61.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer