En weer gaat het voor SV Vasse in de tweede helft mis

SV Vasse heeft opnieuw niet weten te winnen. Weer ging het na rust mis en verloor het met 1-5 van Borne. Vasse begon, zoals ook de afgelopen weken, goed aan de wedstrijd. Via Len Veelers kreeg het een goede kans maar hij vond de keeper op zijn weg. Gaandeweg de eerste helft werd Borne steeds gevaarlijker maar telkens wist Kenneth Schuurman met een ultieme redding het doel schoon te houden.
Na rust werd het een doelpuntrijk duel. Binnen tien minuten na rust was de stad 1-2 in het voordeel van Borne. De verdediger van Borne wist twee keer  vanuit een standaardsituatie het net te vinden. Ook Vasse scoorde uit een standaardsituatie. Hierna kreeg Borne een onterechte strafschop toegekend nadat Randy Pegge de buitenspeler van Borne buiten de zestien neerlegde. De strafschop die volgde werd door Borne op de paal geschoten en Vasse leefde nog.
Toch kreeg Vasse nog 3 goals te verwerken. Een van richting veranderd schot klopte Kenneth Schuurman, hierna volgden op simpele wijze ook nog de 1-4 en 1-5. Vasse liet zich na de rust opnieuw makkelijk aan de kant zetten en moet zich opmaken voor degradatievoetbal.