Manderveen verrast met punt tegen koploper Berghuizen

Op een winderige zondag trapte Manderveen om 14:00 af tegen Berghuizen. Manderveen zat vanaf minuut één zeer kort op de tegenstander en hier had Berghuizen het duidelijk zeer lastig mee en kwam hierdoor niet tot grote kansen. Manderveen kwam ook weinig voor de goal van Berghuizen. Beide ploegen gingen dan ook de rust in met de stand van 0-0.

In de rust werd in de kleedkamer van Manderveen aangegeven om compact te blijven en direct druk te zetten net zoals de eerste helft gebeurde. Gelijk na rust kreeg Manderveen direct al een goede kans waarbij Tom Wessels snoei hard op de paal schoot. Na deze kans golfde het spel op en neer met vooral veel duels op het middenveld en weinig kansen voor de beide doelen.

De beste kans voor Manderveen was voor Timo Paus die vanuit een corner op goal kon koppen maar hem recht in de handen van de keeper van Berghuizen liet belanden. Daarna kwam Berghuizen in de aanval en werd de bal goed van de lijn gekopt door Stef Aman. Berghuizen drukte door en daaruit volgde een goede kopbal maar die eindigde op de paal. Gaandeweg tweede helft kwamen er steeds meer irritaties bij Berghuizen hierdoor kwam het spel van Berghuizen niet ten goede. Volgende week speelt Manderveen om 14:00 uur tegen Vosta.