Vediende nederlaag HCR Prinsen bij STZ Zundert

Dat het in Zundert tegen STZ niet gemakkelijk zou worden, dat wisten de spelers van captain Dinand Prinsen op voorhand, “maar we hadden vanmiddag echt weinig in te brengen tegen dit team”, aldus de captain na afloop.

Na twee gespeelde partijen keek de ploeg uit Haarlo al tegen een 4-0 achterstand aan. De gebroeders Van Beers, Rick en Barry, hadden geen enkele moeite met hun tegenstanders Raymund Swertz en Jelle Pijl (foto). Swertz verloor in dertig beurten met 40-19, van Beers sloot af met een serie van 13 caramboles, en Pijl, die zelf geen moment in de wedstrijd zat, ondervond deze middag de klasse van zijn tegenstander en verloor kansloos met 40-16 in 19 beurten.

“Ook in het tweede deel liepen we vanaf het begin achter de feiten aan. Eddy Leppens verloor in een regelmatige partij met 40-24 in 22 beurten van zijn landgenoot Roland Forthomme en ook Jef Philipoom leek tegen Peter Ceulemans op een nederlaag af te stevenen. Bij de stand 29-24 maakte hij echter een serie van dertien caramboles en redde zo voor ons de eer met 29-40 in 19 beurten. Al met al een verdiende nederlaag”.

Foto: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer