AAV SISU oudejaarscross 2018

Voor het 43ste jaar organiseert de Almelose Atletiek Vereniging SISU op 31 december de traditionele Oudejaarscross in het Nijreesbos over een volledig onverhard en zeer uitdagend parcours. Dit jaar is wederom gekozen voor Het Nijreesbos. De plaats waar het allemaal begon voor SISU.

Het deelnemersveld wordt verdeeld in verschillende categorieën. Volwassenen kunnen kiezen voor 5 of 10 kilometer en er is een kidsrun van 1 km en voor de junioren 2 kilometer. Per afstand zijn er verschillende starttijden. Zo start de 10 kilometer om 10:30 uur, de 5 om 11.45 uur en de 2,5 kilometer om 12:30 uur, 1,5 kilometer om 12.50 uur en de kidsrun van 1 kilometer om 13.00 uur.

De inschrijving sluit 40 minuten voor aanvang bij restaurant Liedenbaum. Tusveld 95, 7627 NW Bornerbroek. Het Nijreesbos is de plaats waar het allemaal begon voor SISU. De nadruk zal dit jaar nog meer dan anders komen te liggen op een echte crossloop. De omgeving leent zich uitstekend voor een cross en we hebben wederom een geweldig parcours samengesteld waar elke atleet zijn krachten kan meten met de elementen in een unieke bosrijke omgeving.

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of op dag zelf vanaf 9:00 uur tot 40 minuten voor aanvang van de afstand. Zie ook de site van Sisu: https:www.sisu.nl/oudejaarscross/. Degene die zich al voor de Switch Twentse Cross Competitie heeft ingeschreven is automatisch verzekerd van een startplek.

Foto’s: organisatie/cross 2017.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer