Blessure houdt Björn Kuipers voorlopig aan de kant

De Oldenzaalse arbiter Björn Kuipers staat door een blessure voorlopig aan de kant. Hij zou zondagmiddag in Almelo de wedstrijd tussen Heracles Almelo en VVV fluiten, maar wordt vervangen door Jochem Kamphuis die als vierde official was aangesteld bij de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV.

De KNVB wil niet zeggen wat Kuipers precies mankeert en hoe lang hij uit de running is. Björn Kuipers was zaterdagmiddag in Oldenzaal nog wel ceremoniemeester bij de onthulling van vier plaquettes van Oldenzaalse sporters die een Olympische medaille hebben gehaald, zoals Hennie Kuiper, 1972, Ellen van Langen (foto), 1992, Sanne Wevers, 2016 en Magda Toeters, 2012 en 2016.

Foto Kuipers archief: sportfoto-oost

Foto Van Langen: Jaap Gönning

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer