Dames HV Stevo winnen uit bij Hacol’90

Afgelopen zaterdag stond voor HV Stevo Dames tegen Hacol ’90 Dames de uitwedstrijd tegen Hacol’90 in Oldenzaal op het programma. Het beloofde vooraf een spannende wedstrijd te worden want ze stonden allebei op de 2e plaats. HV Stevo begon de wedstrijd goed en het ging gelijk op. Aan de kant van Stevo was de verdediging erg sterk. Ze stonden er samen, en iedereen sloot goed aan. In de aanval speelden ze elkaar goed vrij, hierdoor werden er mooie aanvallen opgezet en de afronding was goed. De ruststand was met 10-13 in het voordeel van Stevo.

De tweede helft begon Stevo weer goed, er werden mooie kansen gecreëerd en ze liepen steeds meer uit. Even later herpakte Hacol’90 zich en kwam steeds dichterbij ook door slordige balletjes van Stevo. Dit wist Stevo weer goed op te pakken. De spanning was, zoals vooraf verwacht was om te snijden. De uiteindelijke eindstand was 25-29 in het voordeel van de gasten uit Geesteren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer