Eurosped verliest topper van Sliedrecht Sport; Set-Up’65 wint wel

Het is Team Eurosped niet gelukt om de koppositie te heroveren. In de eigen hal in Vroomshoop ging het met 1-3 tegen Sliedrecht Sport onderuit. De eerste set leverde nog wel een 25-22 setwinst op, maar daarna was het toch Sliedrecht Sport dat het spel bepaalde. Met de setstanden 19-25, 21-25 en 14-25 ging de overwinning verdiend naar de landskampioen.

Springendal Set-Up’65 deed het vanmiddag beduidend beter. In Sint Anthonis won de ploeg uit Ootmarsum met 1-3 en klom daarmee op naar plek vijf van de ranglijst. De eerste set ging met 14-25 naar de gasten, en de tweede set ging nipt met 24-26 naar Set-Up’65. De derde set was daarentegen voor de thuisclub met maar liefst 25-12. In de vierde, een marathon set, die vanaf het begin gelijk op ging, trok Set-Up’65 uiteindelijk met 31-33 aan het langste eind.

Foto’s Eurosped en archief Set-Up’65: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer