Eurosped wint derby van Apollo 8; Set-Up’65 vrij eenvoudig langs US

Team Eurosped heeft woensdagavond de derby tegen Apollo 8 vrij eenvoudig gewonnen. In Borne won de ploeg van coach Jan Berendsen met 0-3. Al in het begin van de eerste set sloegen de gasten snel een gaatje en met 17-25 ging de setwinst naar de ploeg uit Vroomshoop. De tweede set kende hetzelfde spelbeeld en ook deze set ging met 17-25 naar de gasten. Alleen in de derde set bood Apollo 8 wat meer weertand maar ook deze set ging verloren. Nu met 20-25.

Bij de thuisclub ontbrak Antoinette Posthuma wegens een blessure waardoor de nodige routine bij de thuisclub ontbrak. Bij Eurosped had Jan Berendsen een basis plaats ingeruimd voor Celine Keijsers die terug keerde van een blessure.

Eerder op de avond won Springendal Set-Up’65 van coach Lesley de Jonge in Ootmarsum zonder al teveel problemen met 3-0 van hekkensluiter US. Hier waren de setstanden 25-14, 25-9 en 25-14. Door deze uitslagen blijft Eurosped op de tweede plaats met 28 punten uit elf gespeelde wedstrijden, één punt minder dan koploper Sliedrecht Sport. Set-Up’65 en Apollo 8 hebben van plaats gewisseld. Set-Up’65 staat nu zesde met vijftien punten, één meer dan de ploeg uit Borne, Apollo 8.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer