Eurosped zaterdag thuis tegen VC Sneek; Apollo 8 en Set-Up ’65 spelen uit

Dit seizoen wordt ook een aantal thuiswedstrijden op zaterdagavond gespeeld en komende zaterdag 8 december is VC Sneek D1 te gast in Het Punt in Vroomshoop. VC Sneek is een ambitieuze vereniging met veel “eigen kweek” en is al jaren een gevestigde naam in de Eredivisie. Momenteel bezetten zij de derde plek op de ranglijst, achter de dames van Team Eurosped van trainer Jan Berendsen. Bij winst zal er een mooi gat geslagen worden, bij verlies zal VC Sneek Team Eurosped tot op twee punten naderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende wedstrijd. Er is dit weekend wederom een volledig programma in de Eredivisie dus er kan weer veel gebeuren. Sporthal Het Punt in Vroomshoop. Aanvang: 20.00 uur.

Het Bornse Apollo 8 gaat op bezoek bij Dros Alterno en Springendal Set-Up’6t5 uit Ootmarsum moet het in Zwolle opnemen tegen Regio Zwolle volleybal.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer