FC Berghuizen MO13-1 kampioen

FC Berghuizen MO13-1 groeide gedurende het seizoen naar elkaar toe en vormde steeds meer een hecht team. Dat de meiden voor het eerst op groot veld speelden en uit vier verschillende teams afkomstig waren is gezien hun prestatie nauwelijks voor te stellen. Van week tot week werd het team onder leiding van o.a. trainer Afifa Schmidt steeds sterker met een geweldige bekroning tot gevolg. MO13-1 mag zich namelijk trotse kampioen noemen van de najaar reeks en zal promoveren naar de hoogste klasse in deze leeftijdscategorie. Afgelopen zaterdag speelde het team tegen Sparta E MO13-1 en er moest gewonnen worden om de titel te pakken. Na het fluitsignaal klonk dan ook een oorverdovend lawaai, kampioenen! Met een medaille, bloemen voor begeleiding en een heerlijke warme hoodie keerde het team in huifkar terug naar eigen club waar en nog even flink gefeest werd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer