FC Twente kort voor tijd verdiend langs Volendam

FC Twente heeft eindelijk weer eens de volle winst weten te pakken. In en tegen Volendam werd het na een 0-1 ruststand uiteindelijk een meer dan verdiende 1-2 overwinning voor de Tukkers. Marino Pusic speelde in een 4-4-2 formatie en de ploeg voelde zich daar duidelijk happy mee. Toch moest het lang wachten op een doelpunt. Het was captain Wout Brama die op slag van rust met een mooi schot de 0-1 liet aantekenen.

Ook in de tweede helft was FC Twente en heer en meester maar het verzuimde de geboden kansen  te verzilveren waardoor de thuisclub in de wedstrijd bleef. Een kwartier voor tijd verzilverde Boy Deul, na zwak verdedigen, zijn derde kans en bracht zijn ploeg naast die van FC Twente. FC Twente ging opnieuw op jacht naar de volle winst. Die kwam een minuut voor afloop van de reguliere tijd. Peet Bijen (foto onder) schoot voor 14oo meegereisde supporters een vrije schop, toegekend na het onderuit halen van Boere, onberispelijk en fraai binnen.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer