Heracles sluit jaar af met zege bij Excelsior

Heracles Almelo heeft het jaar 2018 afgesloten met een ruime overwinning in Rotterdam op Excelsior. Na een 0-2 stand bij rust werd het 0-3 voor de ploeg van trainer Wormuth. Het eerste half uur was duidelijk voor de thuisclub maar Ómarsson had tot drie keer het vizier niet op scherp staan.

Tien minuten voor rust was het echter aan de andere kant wel raak. Kristoffer Peterson omspeelde doelman Damen en schoot zijn tiende van dit seizoen  binnen. Drie minuten voor rust verdubbelde Brandley Kuwas de score voor de gasten en dat betekende tevens de ruststand.

Ook na rust opende Excelsior sterk. De beste kansen waren echter voor de gasten. Zowel Osman als Duarte kregen binnen een paar seconden mogelijkheden om de 0-3 te scoren maar beiden faalden. Na 65 minuten spelen was het dan wel raak door Mohammed Osman. Direct daarna voorkwam Blaswich een tegentreffer. Heracles Almelo drong in de slotfase nog wel aan op een vierde treffer maar die kwam er niet. Behalve Peterson kreeg geen enkele speler van de gasten een gele kaart waardoor de spelers aan de kant van De Almeloërs die op scherp stonden tegen Groningen na de winterstop inzetbaar zijn.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer