Heren Fysion geven visitekaartje in Didam af

Zaterdag turnden 7 jongens van de herenselectie van Fysion hun eerste plaatsingswedstrijd van District Oost KNGU in Didam. Maurice Heuver en Tabang Mulder beten de spits af in de eerste wedstrijd. Beide jongens turnen in de categorie pupil niveau 16 van de 4e divisie. Uit een deelnemersveld van bijna 40 deelnemers, behaalde Maurice een knappe 5e plaats, met een puntje verschil op nummer 3.Tabang behaalde een 23e plaats.

In de derde wedstrijd behaalde Cavan Boertje, Benjamin 2e divisie een gouden plak! Sven Roenhorst behaalde een prachtige 6e plaats en Philip Putiluran behaalde een knappe 10e plaats in een deelnemersveld van bijna 20 deelnemers. De jongens hebben netjes geturnd.

Gijs Hegeman en Wout Tjeerdsma turnden in de laatste wedstrijd! Wout, junioren 2, 4e divisie turnde een relaxte wedstrijd en na zes onderdelen geturnd te hebben mocht hij het podium beklimmen en een welverdiende 2e plaats in ontvangst nemen. Gijs, senioren 4e divisie turnde ook een stabiele wedstrijd, wat resulteerde in een mooie 5e plaats.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer