Het Grote Gymfeest van RSV Renata op vrijdagmiddag 4 januari 2019 in Hengelo

Na de jaarwisseling organiseert RSV Renata op vrijdagmiddag 4 januari 2019 “Het Grote Gymfeest” in Sporthal Slangenbeek in Hengelo. Voor dit sportevenement nodigt RSV Renate alle kinderen uit vanaf tweeënhalf jaar; een gymfeest voor leden en niet leden. Tussen 13:30 en 16:30 uur is er een gevarieerd programma met allerlei activiteiten waaraan je gratis kunt deelnemen. Zo kan iedereen deze middag kennis maken met de gymsport en de vereniging. De deelnemers en ouders kunnen deze middag ook genieten van de demonstraties van onze turnselecties.

Programma:

13:30 uur – 14:30 uur

Gymfeest voor kinderen van 2,5 t/m 5 jaar

14:30 uur – 15:00 uur Demo van onze selectie turnsters
15:00 uur – 16:00 uur Gymfeest kinderen vanaf 6 jaar / Gymnastiek – Freerunning – Turnen
16:00 uur – 16:30 uur Demo van onze selectieturnsters en / of freerunners

Begin het jaar 2019 sportief en doe mee met Het Grote Gymfeest. Bewegen is goed voor je; bewegen is nodig om gezond, fit en energiek te blijven. RSV Renata kan je hierbij een handje helpen. Op diverse locaties in Hengelo is RSV Renata actief met een lesprogramma voor jong en oud. Onder begeleiding van enthousiaste en gediplomeerde leiding is elke les weer een feestje. Iedereen kan op zijn of haar niveau deelnemen.

Naast recreatieve lessen (gymnastiek, volleybal, sportief bewegen op muziek, aerobic en freerunning), wordt er geturnd op selectieniveau. Deze turnsters trainen intensief en nemen deel aan wedstrijden. En is de gymnastiek voor de allerkleinsten niet meer uitdagend genoeg? De kinderen van 6 en 7 jaar zijn dan van harte welkom bij het turnen en leren bij de groep Jong Talent de eerste turnkneepjes. In deze groep wordt de basis gelegd voor het verdere turnen.

Lekker bewegen is meer dan alleen maar sporten. Behalve de fysieke voordelen is bewegen ook van invloed op het emotioneel welzijn. Sport en bewegen biedt ook een positief sociaal klimaat dat het mogelijk maakt sociale vaardigheden te ontwikkelen, om vrienden te maken en daarmee het sociale netwerk uit te breiden.

Het lesprogramma biedt nog volop mogelijkheden om aan te sluiten. En zijn er twijfels? Normaal kunnen niet leden deelnemen aan twee gratis proeflessen. Echter voor een goed begin van 2019 kan de hele maand januari gratis worden deelgenomen aan de proeflessen. Ga voor meer informatie over RSV Renata en Het Grote Gymfeest naar de verenigingswebsite www.rsvrenata.com.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer