HV Stevo dames verliest met één punt verschil van Olympia H.

Afgelopen zaterdag stond voor HV Stevo dames de thuiswedstrijd tegen Olympia HGL op het programma. De dames van HV Stevo begonnen de wedstrijd niet sterk, hierdoor stond Olympia HGL al direct wat doelpunten voor. Maar door goed keeperswerk en betere aanvallen van onze zijde kwamen de Stevo dames steeds dichterbij. Ze gingen de rust in met een 11– 3 achterstand.

Na de rust konden de Dames van Stevo nog steeds niet dichterbij komen. Over en weer werd er gescoord en fouten gemaakt. Maar door inbreng van een jeugdspeelster van Stevo kwam er meer snelheid in het spel en kwamen de Stevo Dames steeds dichterbij. Dit was net niet op tijd genoeg om de achterstand weg te werken. Uiteindelijk hebben ze de wedstrijd met 24-25 verloren.

Volgende week zondag staat de uitwedstrijd tegen JD Techniek/Hurry Up uit Zwartemeer op het programma.

Foto’s: Clemens Brughuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer