Indoor Twente Cup

De organisatoren van ‘de Indoor Twente Cup’  zijn achter de schermen druk bezig om de spreekwoordelijke puntjes op de I te zetten. Aangemelde teams ontvangen vandaag allen een bevestigingsmail, komende week ontvangt een ieder meer informatie betreffende poule indeling & wedstrijdschema(s). Aanmeldingen voor één van de speeldagen komen nog dagelijks binnen. De organisatie is dan ook te spreken over het deelnemersveld tot op heden. Echter streven zij er natuurlijk naar om alle dagen uitverkocht te raken.

Met name de toernooi dag(en) van O9-1, O10, O11, O12, O13 en O15 lopen storm. De organisatie heeft zelfs besloten om ook een O17 toernooi te creëren. O17 teams kunnen zich vanaf heden aanmelden, speeldag is 30-12-2018. Binnen elke leeftijdscategorie is er nog ruimte, wel moet gezegd worden dat bovenstaande categorieën bijna vol zitten. Ben jij voor jouw team nog opzoek naar een leuke ‘winterstop’ activiteit? Dan is ‘de Indoor Twente Cup’ echt iets voor jou/jullie.

Meer informatie of aanmelden voor het toernooi is mogelijk via www.speedsoccernederland.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer