Jan Willem van Holland verlengt opnieuw contract bij NEO

De trainerscarrousel draait alweer geruime tijd op volle toeren, maar NEO zal daar wederom niet aan deelnemen. De zwartwitten zijn namelijk met Jan Willem van Holland overeengekomen dat de Enschedese oefenmeester ook in het seizoen 2019-2020 de eerste selectie van oefenstof zal voorzien. Daarmee zal hij het zesde seizoen bij de bijna 100-jarige club ingaan. Spelers, begeleiding, het hoofdbestuur en technisch cluster blijven unaniem tevreden over de werkwijze van van Holland, net als de coach zelf, en zagen geen enkel beletsel het contract met nog een jaar te verlengen.

NEO staat op dit moment in de bovenste deel van de ranglijst van de derde klasse A en hoopt mee te kunnen doen om de promotieplaatsen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer