Lageveldloop by night sportieve afsluiter van het jaar 2018

Vrijdagavond was Het Lageveld hét decor van de Lageveldloop by night. De Lageveldloop by night is een unieke belevingsloop tussen Kerst en Oud&Nieuw en inmiddels een traditie geworden. Hardlopen (of wandelen) in het donker op Het Lageveld, over het strand, de heuvels en door het bos. Géén wedstrijd, maar een gezellige funrun. Voor de deelnemers een bijzondere ervaring.

Alle ingrediënten waren aanwezig: perfect weer, lichtjes, enthousiaste deelnemers en een mooi (donker) parcours! Om 18.45 uur kwamen de eerste lopers binnen in Paviljoen Het Lageveld om zich in te schrijven. Deelnemers konden kiezen om 1 of 2 rondes van 2,5 km te lopen. De meeste lopers hadden zich mooi uitgedost met leuke lampjes.

Om 19.30 uur klonk het startschot en gingen de lopers van start. Een prachtig gezicht hoe de verlichte lopers zich in één lijn voortbewogen over het donkere en mysterieuze parcours van Het Lageveld. De volgende AVT Lageveldloop (Valentijnscross) is op 9 februari 2019. De organisatie is in handen van Atletiekvereniging Twenterand. Meer informatie: www.lageveldlopen.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer